Arpal betonboringen

Betonboringen

Arpal Betonboringen, uw partner voor betonboren in Antwerpen, Limburg en de rest van Vlaanderen. Maatwerk tegen transparante prijzen!

Arpal Betonboringen is uw partner voor betonboringen in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en het zuiden van Nederland. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in betonboren, spotboringen, diamant boren in beton, boren door gewapend beton, etc. Snel en professioneel werk tegen vaste prijzen!

Specialist in betonboringen

Wanneer u kiest voor Arpal, kiest u voor ervaren betonboorbedrijf dat garant staat voor professionaliteit en steeds proper werk aflevert. U kan ons inschakelen voor allerhande betonboringen: een gat boren voor een afzuigkap, boren in harde tegels, boren in betonnen muur, gat boren in harde tegels of vloertegels, enzovoort.

Spotboringen: spots boren in welfsels

U wilt gaten laten boren in het beton van uw plafond voor uw nieuwe spots? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring. Spots boren in plafonds en welfsels vraagt een andere werkwijze dan normale betonboringen. Spotboringen gebeuren namelijk van onder naar boven, uiteraard met wateropvang. De diameter en diepte van de spotboring wordt op voorhand vastgelegd.

Boren door gewapend beton met diamantboor

Boren in of door gewapend beton gaat enkel met een diamantboor. Diamantboren zijn ongelooflijk hard en boren hierdoor gemakkelijk door het staalwerk van gewapend beton. Arpal Betonboringen werkt met hoge kwaliteit diamantboren met waterkoeling en wateropvang. Onze vakmensen boren moeiteloos door alle gewapend beton en zorgen voor een mooie opkuis na de diamantboring.

Betonboringen in uw regio

Arpal Betonboringen, uw favoriete partner voor betonboren en diamantboringen in België: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Maar ook in Nederland: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

 

Laat uw betonboringen uitvoeren door Arpal

Arpal betonboringen - Meerseweg 56 - 2990 Loenhout - info@arpal-betonboringen.be - T: 0474/318.039