Arpal betonboringen

Boren door gewapend beton

Boren in/door gewapend beton? Laat het over aan een vakman! Reken de ervaring en expertise van Arpal Betonboringen!

Het liefst vermijdt u natuurlijk dat u moet boren in of door gewapend beton. Het gaat niet met een normale betonboor en als het niet professioneel gedaan wordt is er kans op serieuze schade achteraf. Een oplossing is om simpelweg naast het gewapend beton boren, maar dit kan natuurlijk niet altijd.

Boren in en door gewapend beton? Gebruik de juiste betonboren!

Als u niet anders kan dan in gewapend beton boren, doet u best beroep op onze vakman. In ons arsenaal hebben wij de diamantboren en expertise om in en door gewapend beton te boren. Wilt u professioneel en proper werk? Kies dan voor Arpal Betonboringen.

De juiste boor voor elke job

Het is van extreem belang dat de juiste boor gebruikt wordt voor de boringen die u laat uitvoeren. Laat daarom steeds uw betonboringen uitvoeren door een vakman, zo bent u er zeker van dat u achteraf niet met onnodige kosten opgezadeld wordt. Er zijn 2 soorten boren die geschikt zijn om in beton te boren. De P2S en de P4S boor. Het grootste verschil tussen de 2 is dat een P2S boor twee snijvlakken heeft, terwijl een P4S vier snijvlakken heeft. Ook op vlak van nauwkeurigheid, snelheid en gebruik zijn er echter de nodige verschillen. De P4S boor is nauwkeuriger en boort een perfect rond gat, terwijl een P2S boor sneller zal werken omdat ze minder massief is en daardoor minder weerstand ondervindt. Wilt u echter in of door gewapend beton boren, dan heeft u een P4S betonboor nodig. Deze boor blijft omwille van de vier snijvakken boren, ook wanneer u betonstaal tegenkomt.

 

Reken op een vakman voor uw boringen in gewapend beton

Arpal betonboringen - Meerseweg 56 - 2990 Loenhout - info@arpal-betonboringen.be - T: 0474/318.039