Arpal betonboringen

Spotboringen

Voor al uw spotboringen rekent u op de ervaring en expertise van Arpal Betonboringen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in gewone spotboringen of spots boren in welfsels.

U bent van plan inbouwspots te plaatsen in uw huiskamer? Reken dan op Arpal voor al uw spotboringen. U heeft een ruime keuze in diameter: van 30mm tot 225mm worden spots geboord. De diameter en diepte van de spotboringen worden best op voorhand overeengekomen.

Spotboringen vragen meer aandacht dan normale betonboringen. Ze worden van onder naar boven geboord om ze op een mooie rechte lijn te houden. Wordt er geboord met waterkoeling, dan zorgt een statief tussen vloer en plafond voor wateropvang. Spotboringen kunnen tot een bepaalde diepte geboord worden, of indien gewenst helemaal doorboord.

Spots boren in welfsels

Als u dit wenst kunnen wij ook spots boren in welfsels. Deze spotboringen zijn een specialiteit op zich, die wij als geen ander beheersen!

Let wel op dat er niet in alle welfsels geboord kan of mag worden. De stevigheid en stabiliteit van uw plafond zijn uiteraard belangrijk, alsook het type welfsel.

Spotboringen aan een scherpe prijs

Bij Arpal bent u verzekerd van een transparante prijs wanneer u betonboring voor het installeren van spots laat uitvoeren. Bij ons komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij stellen een prijs voorop voor uw betonboring én houden ons er aan. Spotboringen tot een diameter van 92mm voeren we uit aan de spotprijs van 12 euro.

 

Krijg hier uw gratis prijs offerte voor betonboring van spots

Arpal betonboringen - Meerseweg 56 - 2990 Loenhout - info@arpal-betonboringen.be - T: 0474/318.039