Arpal betonboringen

Betonzagen

Voor boren en zagen in beton doet u beroep op Arpal Betonboringen, uw specialist voor betonzagen. Onze ervaren vakmensen staan paraat voor al uw betonzaagwerken in Vlaanderen en Nederland.

Reken voor het boren en zagen in beton op de ervaring en expertise van Arpal, uw specialist voor betonzagen. Voor onze vakmensen is geen enkele opdracht te veel: u kan bij ons zowel terecht voor kleine betonzaagwerken en grotere projecten. Betonzagen heeft voor onze ervaren vakmensen geen geheimen meer!

Specialist in betonzagen

Arpal is uw specialist voor het boren en zagen in beton, zowel vloeren als wanden. We kunnen betonzagen op verschillende dieptes met een watergekoelde diamantzaag. Ook droog zagen in beton behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard zorgen wij voor de opvang van het gebruikte koelwater.

Onze vakmensen kunnen zowel horizontale, verticale als ronde betonzaagwerken uitvoeren.

Toepassingen van betonzagen

Betonzagen heeft verschillende toepassingen. Naast de gewone deur- of raamuitsparing kunnen wij bijvoorbeeld ook een liftschacht of trapgat zagen in beton. Betonzagen kunnen wij op eender welke plek, omdat wij ons volledige arsenaal machines in de strijd gooien.

Betonzagen kosten: prijs per meter

De kosten voor betonzagen worden altijd berekend via een prijs per meter.

U kan steeds vrijblijvend een richtprijs voor uw project aanvragen, zo kan u perfect inschatten wat het betonboren en/of betonzagen zal kosten.

Betonzagen in uw regio

Arpal Betonboringen, uw favoriete partner voor betonzagen in België: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Maar ook in Nederland: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

 

Laat uw betonzaagwerken uitvoeren door Arpal

Arpal betonboringen - Meerseweg 56 - 2990 Loenhout - info@arpal-betonboringen.be - T: 0474/318.039