Arpal betonboringen

Trapgat maken in beton

Een trapgat maken in beton? Reken op de ervaring en expertise van Arpal betonboringen voor al uw betonzaagwerken.

Trapgat maken in beton

Wilt u een vaste trap naar de zolder, dan moet u natuurlijk eerst een trapgat laten maken in het beton van uw plafond. Op voorhand worden de afmetingen genomen en kijken we of het bouwkundig verantwoord is om op die plek een trapgat te maken. Als dit allemaal gebeurd is, kunnen we aan de slag!

Een trapgat maken in beton is zwaar en vuil werk. Als dit gedaan wordt in een bestaande woning, doen we er alles aan om het zo proper mogelijk achter te laten. Houdt er rekening mee dat een trapgat maken in beton minstens een volledige werkdag duurt en heel wat gruis en stof met zich meebrengt.

Laat uw trapgat zagen door een vakman

Voor onze ervaren vakmensen heeft het zagen van een trapgat al lang geen geheimen meer. We zagen trapgaten in alle soorten beton, gewapend beton en natuursteen. We zagen uw nieuwe trapgat met een diamantzaagmachine, omdat met dit type machine de overlast door trillingen en stofvorming tot een minimum beperkt blijven. De stabiliteit en draagkracht van uw vloer mag dan ook zeker niet in het gedrang komen.

Het zagen van een trapgat in beton vergt enige voorbereiding. We zullen het trapgat in detail uitmeten en stempels en tijdelijke draagbalken aanbrengen. We voorzien uiteraard ook een opvang voor het boor- en zaagslib. Omdat we graag proper werk afleveren zullen we het overtollige bouwafval afvoeren, zodat u zelf niet met extra werk geconfronteerd wordt.

 

Krijg hier vrijblijvend uw offerte!

Arpal betonboringen - Meerseweg 56 - 2990 Loenhout - info@arpal-betonboringen.be - T: 0474/318.039