Arpal betonboringen
Maatwerk met de grootste precisie

Slijp- en Kapwerken

ARPAL is uw betrouwbare specialist voor slijp- en kapwerken.
Sleuven voor uw elektriciteitsleidingen laten uitslijpen? Sleuven frezen voor uw vloerverwarming? Reken steeds op de jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis van ARPAL!

Beton boren en zagen is onze specialiteit!
Reken op de vakmensen van ARPAL voor een professionele afhandeling van al uw betonboringen, betonzagen, chemische verankering en slijp- en kapwerken.

Specialist in betonboringen

Met jaren ervaring en kennis zijn onze vakmensen echte specialisten in allerhande betonboringen geworden: spotboringen, boren met diamantboor, boren door gewapend beton, een doorvoer voor een afzuigkap boren, gaten boren in beton van plafond, enzovoort. Onze vakmensen kunnen het allemaal!

Betonzagen in vloeren en wanden

Naast de gewone deur- of raamuitsparing zijn er voor betonzagen nog enkele andere toepassingen. Denk maar aan het zagen van een liftschacht of een trapgat maken in beton. Onze vakmensen zorgen steeds voor snel en proper werk!

Slijp- en kapwerken in beton

U kan beroep doen op Arpal voor alle slijp- en kapwerken in beton: een betonnen muur slijpen of sleuven laten frezen voor een vloerverwarming. Reken op onze ervaring en expertise voor een snelle en vakkundige oplevering.

Chemische verankering met pluggen

Chemische verankering wordt steeds populairder als bevestigingsmateriaal in beton. Chemische ankers worden geplaatst met een polymeer tweecomponentenhars. Ze bieden enkele belangrijke voordelen ten opzicht van de standaard bevestigingsmethodes: chemische ankers zijn een stuk steviger en kunnen in meer verschillende boorgaten geplaatst worden.

Arpal betonboringen - Meerseweg 56 - 2990 Loenhout - info@arpal-betonboringen.be - T: 0474/318.039