Arpal betonboringen

Beton slijpen & sleuven frezen

Sleuven voor uw vloerverwarming frezen of beton slijpen voor uw elektriciteit. Reken voor al uw slijp- en kapwerken op de ervaring en expertise van Arpal!

Specialist in beton slijpen en sleuven frezen

U kan bij ons terecht voor allerhande slijp- en kapwerken in beton, zowel voor woningen als industriële gebouwen. Wilt u beton laten slijpen of sleuven in beton vloer laten frezen? Reken steeds op de ervaren vakmensen van Arpal om uw slijp- en kapwerken snel en vakkundig te laten verlopen, tegen een transparante prijs.

Sleuven voor vloerverwarming frezen

Vloerverwarming wordt vaak aangelegd door middel van sleuven die in het beton worden aangebracht. Met een betonfrees worden zorgvuldig sleuven aangebracht in de betonvloer, waarna de leidingen van de vloerverwarming gelegd worden.

Een sleuf frezen in beton laat u best aan vakmensen over. Met onze speciale freesmachine kunnen we alle soorten sleuven voor vloerverwarming in uw beton frezen. We frezen sleuven van ongeveer 20mm diep in het beton, in de spiraalvorm van een slakkenhuis. Omdat de vloerverwarming goed verspreid moet worden, zorgen we voor genoeg ruimte tussen de sleuven. Voor sleuven frezen tegen een scherpe prijs contacteert u Arpal!

Sleuven slijpen in beton voor uw elektriciteit

U kan bij ons ook sleuven laten slijpen voor uw elektriciteit. Het beton slijpen gebeurd met stofafzuiging zodat de vervuiling beperkt blijft. Ons gespecialiseerd materiaal zorgt voor professionele en snelle slijpwerken. Ook door gewapend beton kunnen wij sleuven slijpen. Bij Arpal kan u terecht voor al uw slijpwerken!

Slijp- en kapwerken in uw regio

Arpal Betonboringen, uw favoriete partner voor slijp- en kapwerken in België: Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Maar ook in Nederland: Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland.

 

Laat uw beton slijpen door Arpal

Arpal betonboringen - Meerseweg 56 - 2990 Loenhout - info@arpal-betonboringen.be - T: 0474/318.039